Hogy mondjam el? - Magyar költők szerelmes versei

-20%
Hogy mondjam el? - Magyar költők szerelmes versei

Magyar költők szerelmes versei

1 750 Ft
Akció: 1 400 Ft
Kezdete: 2020.09.25   A készlet erejéig!
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Szerelem. Féktelen erővel izzó vágy és maradéktalan beteljesülés, ha a másik is szeret. A tökéletes harmónia és a legforróbb szenvedély összhangja és teljessége. Két fél lélek önfeledt egymásra találása és hiánytalan összeilleszkedése. A másikban való gyönyörködés boldogsága és a megérkezés végtelen csodája.
Ki tudná szebben megfogalmazni a szerelem varázslatos érzését és élményét, mint a magyar nyelv kifejezéskincseit legtökéletesebben ismerő nagy költőink? A végtelenül gazdag magyar szerelmi költészetből ez a kis kötet azokat a verseket tartalmazza, amelyekben a költő egyes szám második személyben szólítja meg a kedvesét, megfogalmazva a vonzalom, az érzékiség, a fellángolás, a vágy, a szenvedély, a beteljesülés szinte kimondhatatlan élményét. A kételyek nélküli szerelem jelenik meg ezekben a művekben, a feltétlen odaadás.
A kötetben szereplő versek tehát szerelmi vallomások, amelyekben neves lírikusaink helyettünk is beszélnek. Éppen ezért nem csak azoknak ajánljuk ezt a különleges válogatást, akik szeretik a gyönyörű verseket, hanem mindenkinek, aki egy doboz bonbon vagy akár egy szívecskés bögre helyett ezzel a szép kis kötettel vallaná meg érzéseit.

Adatok
Szerzők
Magyar Költők
Megjelenés éve
2020
Oldalszám
124
Cikkszám
9786155444135